top of page
  • leder

MOSS MOTORBÅTFORENING - MEDLEM AV FRIHAVNSORDNINGEN

I en tid med høye priser, høye renter og svak norsk krone, er medlemsskap i den danske frihavnsordningen et glimrende tiltak for å gjøre båtferien for vanlige båtfolk mer overkommelig. For ca. 40 til 70 dkr pr. døgn ligger man, med alle faciliteter, i flotte danske lystbåthavner på Jylland, i Limfjorden, på Sjælland og Fyn. I tillegg er mange svenske havner på syd-vestkysten, og en del nordtyske, med i ordningen. Dersom man vil ta seg en tur til Oslo med båten, kan man ligge i Frognerkilen og slippe 1000 kroner natta på Aker brygge.

Moss Motorbåtforening er medlem av frihavnsordningen og har i år bestilt 10 årsmerker til interesserte medlemmer. Førstemann til mølla gjelder! For å benytte deg av ordningen, må du kjøpe et årsmerke til kr. 100,- og får da tilgang til svært rimelig havneavgift i medlemshavnene gjennom hele 2024.

Kontaktperson for bestilling av årsmerket, og evnt. for nærmere opplysninger, er:

Eyvind Lindberg

Tlf: 90694900

 Du kan lese nærmere om ordningen og finne oversikt over medlemshavner her:

 

Oversikt over danske lystbåthavner. Klikk deg inn på en havn, og under prisliste framkommer det i de fleste tilfelle om havna er medlem av frihavnsordningen og pris for gjestedøgn


82 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Uttakstider vår 2023

Husk å rydde opplagsplassen når båten er satt på vannet.

Comentarios


bottom of page